Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


förstoring


hon förstorade
den förångade droppen

till en ocean




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-05-06 22:25



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
måste gått hett till...mångtolkningsbart i alla falll

slagkraftigt förmedlat/formulerat
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP