Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är helt själv


långa samtal med vänner och bekanta.
jag vet fortfarande inte vad som är fram och vad som är bak.
på mitt liv.
tar ojämna kliv.
ovissheten spökar med mig.
jag skakar galler i ensamhetens bur.

meningen med allt.
är inte längre.
självklar.
som den var.
när jag bar.
en trygghet i min själ.

många underbara människor.
stöttar, pratar, hjälper.
ingenting.
eftersom jag är förblindad och skrämd.
av känslan i mitt bröst.

jag känner mig så fruktansvärt liten.
i den stora, stora världen.

jag är helt själv.




Fri vers av niffe
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-05-07 10:09



Bookmark and Share


  stefan.g
Har varit där, det löser sig! Bra skriven........
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

niffe
niffe