Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslan av att ha förlorat någon eller något. Skrev den här när jag fick reda på att en gammal klasskompis hade förlorat sin pappa.


Förlust

Himlen är densamma som igår
Bara molnen har förändrats
Men inget är sig likt
Något hos dig saknas
En tomhet som inte går att fylla
En saknad som inte går att bota

Ett ögonblick
Som gick så fort
Blundade du och inte såg

Tog du vara på
De tillfällen som gavs
Levde du varje dag
Så som du sa
Eller missade du allt
Och ångrar du dig nu

Morgondagen är så långt borta
En evighet att ta sig dit
Inget verkar ha betydelse numera
En feberyra som inte går att ta sig ur
Världen har förlorat sina färger
Som en vinter mitt i sommaren

Ett ögonblick
Som gick så fort
Blundade du och inte såg

Tog du vara på
De tillfällen som gavs
Levde du varje dag
Så som du sa
Eller missade du allt
Och ångrar du dig nu




Fri vers av Maddicken
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-07 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken