Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att inte veta eller veta (smått flummigt)


vem vet...

Jag trodde att jag visste
Men kunskapen är inte fullkomlig
Vem vet
Jag tror
Skillnaden är hårfin
Men den finns
Jag vet, vet du
Vi lever knappast
I ovisshet




Fri vers av Maddicken
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-07 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken