Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett samtal för ganska länge sen


No 1

 

 

Han såg på mig

och det kändes som om blicken

gick rakt genom min själ

och han sa till mig:

Du ska vara nummer ett för honom!!

Du har rätt till det.

Även du behöver få blomma.

 

Jag såg på honom

med tårfyllda ögon

och svarade:

Det har jag aldrig varit.

Och han som var mitt allt,

är kanske inte längre nummer ett för mig.

 

 




Fri vers av Jojo
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-05-07 12:13



Bookmark and Share


  Albert
det där var väl inte så konstruktiv kritik precis
men det fick mig i alla fall att fundera
så... då är det ju nåt i dina ord
2007-05-07

  Albert
hmmm, undrar vad jag har för nummer
(men nummer ett är jag inte
för nån)
2007-05-07

    ej medlem längre
Det där lilla lilla \"kanske\" i sista raden säger att diktjaget inte är fri...
Fri att vara nummer 1....det ska man vara för sig själv i första hand och för den man älskar i andra hand..
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo