Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svårt att beskriva


Vargen som aldrig blir begravd

Du är ensamvargen
som pekar finger åt ensamheten
Du är stenkastet
ifrån någonting som du inte ville bli

söker hjälp av en begravningstvserie
hur sjukt kan det vara
att dom känner som du & jag

Du är känslan rädsla
som dom aldrig kunnat bota
Du är straffet
av ett brott som ingen har begått

får hjälp av en begravningstvserie
hur sjukt kan det vara
att dom räddar såna som du & jag




Fri vers av J P
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-05-07 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P