Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medveten

Ensam i tomrummet
med endast en vägg
som innehåller mig
och omsluter allt

Inkluderad i
det slutgiltiga ordet
som ej kan uttalas
och få någonsin hört

Många tomma namn
ropas ut
inga är sanna
inga har någon verkan

För de flesta
bara otydbara bokstavskombinationer
ett suddigt pussel
en ogripbar karta

I behov av syn
av hörsel
ledljus
förmåga att koncentrera
en knivskarp stråle

Vad som göms
i det fördolda
undflyr att registreras
på otränade näthinnor

En projektion
på dina begränsningars vita duk
spelar din värld
din vakendröm

Gå inåt
genom ljusstrålen
sug in skriket
och inse

Det här bara är en dold kamera
i min dröm



(Egentligen en risig översättning av:

Alone in the room
With just one wall
Enclosing me
Embracing all

Included in this final word
No one can pronounce
A few has heard

Many empty names are spoken
None which is true
None builds the broken

To most people
Just letters in a secret code
A blurry puzzle
An unclear road

In need of vision
In need to hear
The guiding light
Be crystal clear

What lies behind
Is barely seen
A projection from it
On a white screen
Plays your world
Your awake dream
But go in reverse
Through the light beam
Inhale the scream
This is just a candid camera in my dream)




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-05-07 17:28



Bookmark and Share


    Bim
..själv försöker jag komma undan ljuset,-tyckte om det du skrivit.Hälsn.Bim
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand