Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utkast

 

det skulle ha varit ett brev,

det skulle ha varit

sanningen avskalad lögnen

 

om hur alla ljuden tagit min sömn

och hur en spole svart sytråd

förstört min idé om framtid

 

för ingen ro bor i mina nervändar




Fri vers av molly crayons
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-05-07 18:07



Bookmark and Share


  K*
hela texten är helt pefekt avvägd tycker jag men det här tilltalar mig extra extra mycket;


sanningen avskalad lögnen



om hur alla ljuden tagit min sömn

och hur en spole svart sytråd

förstört min idé om framtid
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons