Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narcissos syster

 

 

Hon har förälskat sig i sin spegelbild

ovetandes om att hennes bror

dog av just kärlek till sitt yttre

då han drunknade i sjön

när han speglade sig för djupt

 

Hon har förälskat sig i sin spegelbild

men hon är inte riktigt kär

bara lite lätt förälskad

och alla runt henne vet

att det går snart över

 

Hon har förälskat sig i sin spegelbild

ovetandes om att det är

en synvilla hon ser

en önskedröm i spegeln

och hon är lurad




Fri vers av Jojo
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-05-10 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo