Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta viska du är lik en yster från Saminal

Andas för luft o lunga
Bit dej i läppen för aj o tunga

Sitt o skrik ett kärleks gast
Slå två tärningskast

O lova mej att du försöker till en annan dag
Dag av under i grönskande träd hopplösheten slår i skon av stilla söm
Ha ha ha andas asgarv för kolik o hjärna
Lufta din ånga o låt oss stånga

Kom igen lilla syster kom igen
Sluta viska du är lik en yster

På toppen av jorden andas för friheten
För fritt bit i tunga

Oh la la kom i gen slå vifta
Halsduks vift för luft o lunga

Kammade grodor i vattenfast takt
Ja somnar raskt i hoppet från tån

Men ja vill ha en Animal från Saminal





Fri vers av Mr.painter
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-05-08 11:09



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Mycket rim och humor.......
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter