Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förlåt till er som skrek att jag var vacker från mig som antagligen förgiftade er av ren elakhet


Ett förlåt till er
till er som hjälpte mig från det mörka
till er som jag förgiftade
med mig själv
det var först inte med flit
men ni blev kära
och jag blev nog kär i det ni gav mig
även fast det aldrig dög
jag ville inte ha er egentligen


Jag sa aldrig att jag ville ha er
men jag sa att jag inte ville ha er
för sakta
så det blev lite lidelser

Kanske smärta

Ni var inte lycka
inte kärlek
bara tidsfördriv
kanske mediciner
upp och nervända
hjärtan
med kryss över


På något sätt
tog jag er
jag frös ner er
så djupfrusna
ni skrek att jag var vacker
så mycket förjäves

Jag är inte ens vacker
men ni visste inte bättre
antar jag

Jag fångade er
och skar i er
ni älskade kanske mig
jag älskade aldrig er så

Förlåt
förlåt, jag skar i er
förlåt, jag älskade inte er

Förlåt säger jag


Jag var ledsen
och
självisk

Jag ska hata mig själv för det jag gjort
förevigt

I alla fall varje gång jag dansar
och när jag blir kysst på halsen

(Men helst inte när jag
blir kysst på halsen
för det älskar jag)




Fri vers av ingentingflicka
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-05-08 13:55



Bookmark and Share


  noemi nygard
Jag gillar flödet i dikten..den har puls!
den blir bokmärkt
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka