Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÄNSLAND

 

 

Vill nå gränsen

ändå överleva

Vill nå botten

och ta fart

uppåt

Vill

men

kan inte

förmå mig

att uppbringa

all tänkabar ork

och behövlig karaktär

för att nå ända ner till

botten och ända bort

till den yttersta

av gränser




Fri vers av Jojo
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-05-10 20:21



Bookmark and Share


  Rosmarin
Botten når man när tiden är kommen, går inte att stressa fram. Eller också är man redan på botten fast förstår inte det för att man tror att nej men nu borde det väl var på gång uppåt snart.

Att låta tiden verka är bra...fast kan var svårt.
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo