Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dalen som dränktes.

Det flödar inte längre
Det rinner
Droppar sig fram

\"Du hålls flytande
på en salthalt kring; 27%\"
Men jag bara sjunker.

Vem dränker mina dalar
och, höjer mina kullar.

Gör inte livet svårare
Än det redan är.

För jag klarar det inte.




Fri vers av Tidslös
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-03-07 18:48



Bookmark and Share


    Pezina
för att börja från början: titeln är jättefin :) och dikten.. underbar..
love. <3
2005-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Tidslös