Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


henne


jag minns henne
den vackraste vårdagen

då hon gick bort




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-08 21:37



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ödslighet, ditt namn är Saknad...
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP