Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorry, sa han med illa spelad ödmjukhet


(B)anal pekoral

Himlen är blå
Jag älskar dig…ganska mycket
Gräset är grönt
Vi ligger i det och har det sk…apligt
Solen lyser
Vi gosar och mys…koxarna leker i hagen
Du har stulit mitt hjärta
Om du går kommer jag känna s…veda och värk
För mig finns bara du
Jag går ner på knä och frågar vill du bli min fr…isör
Du är mig så kär
Jag vill alltid vara där du ä…ter mellanmål
Du är för alltid bara min
Och jag alltid bara di…rekt opassande

Fantastiskt nyskapande pekoral
Kan måhända verka smått anal
Jag saknar dig som jag saknar ironi
Du gör mig så trött på klyschbajseri?




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-05-08 22:26



Bookmark and Share


  madinsane
just sådär ja.
onekligen den vackraste kärleksdikten i världen.

du är... fan rätt så bra.
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand