Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När änglar sjunger

Änglarna sjöng i natt
- men de sjöng inte för mig
De sjöng så vackert klart
- säg, sjöng de för dig?

     Jag hörde inte vad de sa
      -änglarna, utanför min jord
     Men de sjöng så enkelt klart
     - sjöng utan ord

          Änglarna sjöng i natt
          - jag tror de sjöng för dig
          Nästa gång, mina änglar
          - kan ni sjunga ordlöst för mig?




Fri vers av Karin Jacobsson
Läst 593 gånger
Publicerad 2007-05-09 03:03



Bookmark and Share


  tuss
nu sitter jag här med tårar ögonen och önskar att änlgarna sjöng för mig.. fantastiskt skrivet!
2007-05-11

  Lena K Nilsson VIP
Mycket vacker ängladikt!
2007-05-09

  utstött
wow, otroligt vackert
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jacobsson