Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i svartvitt 2

Du, ringde idag
(du vars liv är i svartvitt)

Jag, svarade för en gångs skull
(jag vars liv sprakar i alla omöjliga färger)

Jag sa, att vi möjligtvis
hade kunnat få en färgskala
i lite murrigt grönt

Du fattade inte ett dugg




Fri vers av Karin Jacobsson
Läst 577 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-18 22:48



Bookmark and Share


  RedCherry
haha...söt och speciell dikt du :)
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jacobsson