Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig morgon, ensam vid en sjö, konstigt att allt blir enkelt då....




Tankar i tidig timma

 

 

 

Ensam med mina tankar

i tidig morgontimma

Fåglarna har nyss vaknat

och nedanför ses vattnet glimma

 

Över mig har lugnet sänkt sig

just nu vet jag vad jag vill

Själen är så vackert ljus

bara tacksam för att få finnas till

 

Min vandring hit har lärt mig

att kämpa för den jag är

Jag tror nog jag kan flyga

jag tror att vingarna bär

 

Min rastlösa själ

har lugnat ner sig för ett tag

Nöjd med livet runt mig

bara nöjd att jag är jag

 

Kan jag inte alltid få känna

att livet är enkelt underbart

När jag har alla svaren

när allt plötsligt står klar

 

Men min brinnande själ

får mig att söka lite till

Frågor utan svar

gör att jag aldrig kan stå still

 

Den får mig att längta

den får mig vilja mera

Ständigt på jakt

så rädd för att stagnera

 

Men just denna rofyllda morgon

när jag är ett med livet

Då ter sig allt så självklart

just nu är allting givet




Fri vers av Karin Jacobsson
Läst 601 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Jacobsson