Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag av lycka

 

Jag sitter på en sten vid vattnet

solen bakom brinner het

Innesluten i naturens under

innesluten i min verklighet

 

Nu klarar jag allt i världen

Nu finns inget jag inte kan förstå

Just nu finns alla svar

- säg kan man önska mer än så?

 

Allt är enkelt just nu

nu när solen smeker min hud

Jag är ett med livet

- och det finns just inga förbud

 

Jag blundar och lyssnar på naturen

så enkelt allt är då

Idag är det enkelt att leva

- säg kan man önska mer än så?

 

Jag vågar knappt andas

vill inte störa denna frid

Jag, solen och vattnet

i denna förunderliga tid

 

Jag sitter stilla vid vattnet

bakom mig ser jag min älskade gå

Idag är det enkelt att vara lycklig

- säg, får man önska mer än så?




Fri vers av Karin Jacobsson
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-10 01:26



Bookmark and Share


  fågel grå
Jättefin text.
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jacobsson