Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tänkande själ......

 

Jag har så många tankar

så många frågor utan svar

Jag sjunker in i mig själv

tills ingenting finns kvar

 

Jag tänker och tänker

när någonting känns fel

Vrider och vänder

tills tanken den blir hel

 

När jag gömt mig i mig själv

är jag inte lätt att nå

är de människor

som verkligen kan förstå

 

Ni som försöker dra bort mig

jag vet ni menar väl

Men ni glömmer ju bort

att jag är en tänkande själ....

 

Som måste få sjunka ner

i tankar utan slut

Och själv få finna riktningen

som visar vägen ut

 

Resorna i mitt inre

det är dit jag måste gå

För att få finna svaren

- och för att orka förstå




Fri vers av Karin Jacobsson
Läst 545 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-10 01:44



Bookmark and Share


  Bevingad
Jag vill bara säga att jag gillar denna. Man måste få gå sin egen väg liksom. /Frida
2008-05-01

  Maria Zena Viklund
härligt flyt i denna!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jacobsson