Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt min älskling

 

Sov nu min älskling,

jag är ju din vän....

sov nu min älskling,

vi ses snart igen

 

När drömmarna smärtar

tänk så som jag,

allting känns bättre

när natten blir dag

 

Sov nu min älskling,

du vet ju så väl

sov nu min älskling,

du har ju min själ

 

Drömmen är vår

allt det vi har

allt vi bekämpar

o allt vi har kvar

allt det vi delar

och allt det vi ger

allt vi försöker

o allt som vi ser

 

Sov nu min älskling

där drömmarna bor

Sov nu min älskling

trots världen så stor

 

När skuggorna kommer

tänk liksom jag

allting känns bättre

när natten blir dag

 

(allt det vi delar betyder ju allt)




Fri vers av Karin Jacobsson
Läst 1166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-10 01:31



Bookmark and Share


  aol
vilken härlig dikt den gick rakt till hjärtat
2008-05-02

  Patrik Englund VIP
varm dikt! jag gillar!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jacobsson