Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det svider som mest


En tår


En tår

Rinner sakta ner
Faller nerför kinden
Strax kommer det ännu fler
De blåser bort med vinden
Tar med sig allt de når
Även den kärlek jag aldrig får
Det tar tid tills de torkar
Men jag väntar tills jag inte orkar

När de inte faller mer
Lägger jag mig ner och ber
I tron om att du nu är bortglömd
Men du finns i mitt hjärta
nånstans är du gömd

Så kommer jag ihåg de minnen
som fyller mig med smärta
Den tiden som nu är förbi
En tid som bestod av bara VI
Jag lägger mig på kudden
Ännu en tår trillar ner
Strax kommer det ännu fler




Fri vers av Michmich
Läst 388 gånger
Publicerad 2005-03-07 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich