Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De hade sex i vår damm ute i trädgården


De hade sex i vår damm ute i trädgården
det var ett himla kravlande och stånkande
inte ett dugg generade var de heller
det förälskade paret
jag stod o kollade länge på dem
grannarnas ungar plus mina flockades
nu går de i spänd förväntan att se hur
många grodyngel det blev

Ja...vad trodde ni??!!




Fri vers av sunnanvind
Läst 457 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-09 13:35



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
trodde inget annat! Det hade varit för blött för ett mänskligt älskande par..
2007-05-13

  Lars Granlöf
De gör så bara en gång om år, så ha förbarmande.
Många grodor blir det...
2007-05-10

  Lasseman VIP
Ha ha ha jag tänkte på kaniner..he he, det måste ha låtit en hel del osså.. =) såån rälii gråda
2007-05-09

    Lindizz
Hahah....tack för en rolig läsning!
2007-05-09

  Leif Furstedt
Lustigkurre där, den var rolig...
2007-05-09

  Havsjungfrun
hahaha..Tack för en underhållande läsning!..=)
2007-05-09

  Thommy
Haha, självklart tänkte man på grodor, eller.
2007-05-09

  Jack_iX
Våta ord ... som kan ge räknegåtor !

Kul med förnyelse !
2007-05-09

  Söder
Finurlig liten dikt... :)
2007-05-09

  Hans w-art Westlund VIP
annars tyckte jag den var kul och bra :)
2007-05-09

  Hans w-art Westlund VIP
du kanske skulle byta ut vi mot de i titel och på första raden..och ta bort den sista \"Ja...vad trodde ni??!!\" så du inte skriver läsaren på näsan..
2007-05-09

    wilja
haha, skönt kul :) ja, tänk om man vore en groda ändå, vilket liv det vore... /paddan
2007-05-09

  nettizen
*skrattar*
ja, förstod nog av den uppenbara titeln att det inte var DIN sexakt det handlade om, tänkte nog på hundar eller så.... men grodorna var ju jäkla fyndigt. :)
2007-05-09

    Maria Malm
Hahaha ..blev lite orolig ett tag...kul text!
2007-05-09

  devilsangel
Haaaahaaahhaaa!!!
Grodor ska väl också ha det skönt, och det ger ju en extra krydda med publik!! Kanske kan ge lite inspiration till fega människor, så dom vågar lite mer!!
2007-05-09

  isabel louise
Haha..vilken humoristisk text! *ler* och tackar för läsningen!
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind