Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänd Ett Ljus!


Tänd ett ljus i mitt hjärta
Men låt den aldrig slockna
Tänd ett hopp i min själ
Men låt den aldrig försvinna

Kom,
ge mig din kärlek och bota min smärta
Dela allt du äger med mig
och ta för dig av det jag har att ge
Lova att stå vid min sida till evighetens slut
Lev ditt liv med mig tills döden skiljer oss åt

Och när jag dör,
besök då min grav
Fäll en tår för saknaden du bär
Lägg dit en ros och visa att du har mig kär
Tänd sedan ett ljus, eller två
Ty, än har vi inte skiljts åt!




Fri vers av Michmich
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-03-07 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich