Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Shiraz en tisdag


Allting är sig likt

Jag svarar på din fråga
men jag ger dig aldrig något svar
jag knäpper hårt dina händer
ger dig en mening från verk av hans fender

ingenting är sig likt

Jag har klarat ett nytt år
men inte överlevt alla dagar
vi ber till någon arbetarklassgud
som förlängesen slutat gett oss gåshud

allting är sig likt

Jag prenumerar på förklaringar
som hitills inte gett någon förklaring
vi fortsätter leta efter den vi vill ha
en sistaminutenresa som vi kan ta

Är du dig lik?




Fri vers av J P
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-09 16:14



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP

Du har fått beröm så det räcker
och du skriver skickligt. Jag
blev intresserad av meningen om
arbetarklassgud: det är så sant om
nutiden. Tack
2021-05-06

  Tove Meyer VIP
känner ett os av vardaglig tristess och ångest över denna. vacker.
2007-05-20

  Carlita
Mkt fint!

Gillar mkt i denna.. Speciellt kanske hur du har klarat ett nytt år och prenumererar på förklaringar.. du finner vinklingar som är, ja.. de är vinklingar som inte vem som helst skulle klara av att vinkla! Skickligt!

Dessutom, har ju sagt att min favoritdruva är Shiraz så när du inleder med en sådan fras vad annat kan man inte göra än att digga :)

Kram
2007-05-15

  Матрёшa
\"Jag har klarat ett nytt år
men inte överlevt alla dagar\" - den meningen får mig att ryyysa.
I överlag men mkt bra dikt! =)
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P