Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Till min älskade vän Caaro!)


Vänskap


Om en isbit faller på den vänskap vi har
Om den våra minnen och stunder tar
All glädje och sorg som passerat våra dar
Om den nånsin förstör det som mellan oss var
Om den glömmer oss två när jag far
Om den aldrig ger oss våra svar
Så kommer ändå min kärlek för dig
alltid finnas kvar!


Älskar dig!




Fri vers av Michmich
Läst 1387 gånger
Publicerad 2005-03-07 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich