Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjukt och spegelblankt

 

 

Mjukt känner jag en bit av dig

då jag spanar ut

över havets spegelblanka yta.

 

Hårt piskar en evig påminnelsestorm

det förflutnas bitande misstagsregn

i mitt tårfastfrusna klantansikte.

 

Mjukt ser jag en bit av dig

då jag minns

med mina spegelblanka ögon.

 

Snabbt slår ett hårt längtanshjärtslag

i nuets gapande ensamsjö

utanför mitt riktningsosäkra digagn.

 

Mjukt längtar jag efter en bit av dig

då jag skriver poesier

på spegelblanka tomblad.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-05-09 22:34



Bookmark and Share


    Nattviol
mjukt och hårt
yin och yang
talande rader
i fin helhet om
längtan och ånger...
tycker om!
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf