Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skoluppgift


Självmordsdikten


Meningen med livet är att dö.
Det är lika bra att gå och dränka sig i en sjö.
Eller så kan man ju begå självmord
genom att stoppa truten full med jord.
Eller varför inte bränna sig på bål?
Och sedan sticka liket med nål?
Man kan ju också hoppa ner från ett hus
eller sprätta upp armen och strö lite grus.
Har man tur kanske man blir överkörd av en bil.
Annars går det lika bra att skjuta sig med en rostig pil.
För den som har tid finns andra alternativ,
Att skära ut hjärtat brukar räcka för att ta sitt liv.




Fri vers av Noyle
Läst 747 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-10 10:40



Bookmark and Share


  millie
Fyfan vad härlig haha jag dör xD.
2007-06-15

  blåljus
haha! snacka om destruktiv!!! jävligt skön humor genom hela texten. trots at den är hur jävla mörk som helst så log jag på flera ställen. till och med skrattade! like it? jupp. like it very much? JAPP. BRA =)
2007-06-07

    Livia.W
Rolig, eller sorglig?
Ehhrrrmmm...jag tror vi nöjer oss med SKITBRA!
Jättebra och roligt rim, Favoritcitatet var: \"Meningen med livet är att dö\" Den var stark!
2007-06-07

    Caprice <3,
Gud, vad sorgligt, läskigt bra!
Jag brukar säga att \"meningen med livet är att klara av det\"
Men den här synen på livet är ju mycket mer spännande ;D
2007-06-05

  Hinata
Bra rim! Rolig text!
2007-05-11

    Jasna
Ha,ha,ha
var kanske inte meningen att den skulle vara komisk men jag tyckte den var lite söt i alla fall....
schyssta rim.
Fast det heter förstås begå självmord, inte ta.
Annars en bra uppräkning av valmöjligheter som står till buds.
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Noyle