Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något vi alla kan känna igen ibland


Ensam värld

Tankar som tär
i en ensam värld
inget för mig ler
hjärtekross och sorgetygnd
livets meningar är
fulla av prövningar
dess svaga sidor är även mina

Har gråtit i floder
torkat tår efter tår
i en ensam värld
frågor utan svar
livets meningar är
fulla av prövningar
dess svaga sidor är även mina

En öppen famn är allt
vad mitt hjärta begär
i en ensam värld
när själens vingar ej bär
morgondagens ljus




Fri vers av Lindizz
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-10 11:18



Bookmark and Share


  devilsangel
smärtsamma känslor bakom vackra ord...
2007-05-11

  nettizen
Ja, man känner så ibland. Ensamheten kan vara befriande men också oerhört tärande.
Mycket välförmedlat.
2007-05-10

    sunnanvind
Du förmedlar på ett vackert sätt hjärtesorg...
2007-05-10

  Lars Granlöf
Möt upp med et leende och famnen är närmare.
Tufft jag vet.
2007-05-10

  Havsjungfrun
En öppen famn är allt
vad mitt hjärta begär
i en ensam värld


Ja..så kan det kännas ..välskrivet och bra!
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz