Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen.


Sorg...

Fattar inte hur ni kan. Bara gå där och skratta åt ingenting. Jag går bara förbi och ger ett falskt leende. Jag orkar inte mer, jag vill inte vara kvar. Jag vill bara dö, snart tar jag självmord. Blommorna slår ut men dom har inte samma färg som förut dom är svarta. När blommans sista blad nuddar backen så dör jag. Nu har 3 blad nuddat backen bara 3 kvar. Ett blad nu återstår finns inte mycket att göra nu. Nu faller bladet till backen och jag tar mitt sista andetag.




Övriga genrer av idahandersson
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-10 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson