Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om kärlek .


Kärlek finns

Blomman blommar, fåglarna sjunger. Nu är våren här och allt förändras. Du plockar en blomma och sätter den i mitt hår. jag knuffar dig och springer sen därifrån. Du reser dig upp och börjar springa efter. Du hittar mig inte för jag är gömd bakom ett träd. När du kommer hoppar jag fram och skrämmer dig. Du skriker men sen så bara skrattar du och ler. Du ger mig en puss i pannan och säger hur mycket du älskar mig. Jag ger dej en puss tillbaka och säger samma sak. Du är min föralltid.




Övriga genrer av idahandersson
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-10 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson