Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hade problem med förståelsen


Förlåt men det är jag

Du ser mig

men ändå inte.

 

Du lyssnar

men ändå inte.

 

Nu är jag trött

vil du ha mig

så ta mig för den jag är.

 

Förlåt att jag inte

följer ditt mönster

men nu är gränsen nådd.

 

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-10 14:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
texten visa på en inneboende styrka... men söker förståelse...
2007-05-10

  Nikolai Jungsin VIP
Ja..dags att sätta ner foten..

man känner en trötthet och uppgivenhet..
Men mest viljan att vara den du är..
Mkt starkt och fint.
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson