Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta skrev jag 1982. Det är alltid roligt att hitta dessa lappar med texter som ligger lite överallt.


Tankar 1982

En tanke, en flykt från det sanna.
Undan verkligheten som sådan.

Ett ord,
ett budskap två människor emellan.

En dröm,
en undermedveten önskan om något existerar.

Ett skratt,
ett utbrott i glädje och lycka.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-05-10 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP