Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skev denna för ett par år sedan


Sviken

Du sa

du var min vän

men sen kom lögnerna

sveken.

 

Du förändrades

mitt framför

mina ögon

till det kryp

du verkligen var,

 

Sviken

ensam

och nedstämd

allt jag trott på var fel




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-05-10 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson