Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min resa till Malmö

 

I väntan på något

kanske från dig går jag

ensam

kanske var det du som ljög mig

rätt i ansiktet när du sa att

jag oroar mig för mycket

jag skrattar åt er som inte förstår

att det inte är det som ni gör som

spelar någon roll

Inte alls så

 

jag stör mig allt för mycket på er med drömmar om

att bli något, eller någon

något, eller någon som har med det att göra

kanske är det helt i onödan eller så

är det helt enkelt så det skall

vara

 

otroligt lättsamt att reagera för något  som

inte stämmer

med

verkligheten

jag såg henne sedan rätt i ögonen och sa:

vill du att jag skall applodera åt dig också ?

hennes min pinade mig inte alls lika mycket som

min längtan bort härifrån 

många hundra mil bort från allt

allt som har med det att göra

till Malmö kanske ?

 

i min väntan på att något skall ske måste jag

i min ensamma beslutsamhet skänka

en tanke till dig

som inte längre lever

för att inget av detta handlade om dig sårade

dig så djupt att du inte längre vågade

stå på dina egna ben

 

jag tror Malmö är staden för mig 

 

 

 




Fri vers av SMLU
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-05-10 16:22



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
sorglig. bra skriven.
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

SMLU
SMLU