Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkväll


Skulle jag försjunka in i mina tankar i kväll
så inte är det av brist på lust och vilja

Det är bara så att dagen varit lång
och nu så är jag trött och sliten

Men en doft av våren får mig tillbaks
Tar mig till dig igen

Släck lampan, låt fönstret stå på glänt
Släpp vårkvällens dofter in








Fri vers av Eva Olsson
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-10 22:13



Bookmark and Share


  Vind
Enkel vackerhet om \"små under\". Fin.
2007-05-14

    Bodil Sandberg
Ahhhh...njuta njuta...du gör mig säll!!!
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson