Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bitterhet


Bitterhetsvals

Bitterhesvalsens toner går i moll
Vers sjungen av hesa stämmor
hat och missunnan
avundsjuka.

Skrik ut ditt missnöje
vråla vilt osammanhängande
slit dina stämband
låt dåren komma fram.

Låt dansen komma
sparka, slå, riv
känn varje takt
bli slagen, förstörd

takten ökar, pulsen dånar
låt strupen rämna
släp kontrollen
låt verkligheten riva dig

sakta slitas i stycken
blod, kött, ben
känner du smaken
känner du den unkna lukten

tryckande kvavt
våg av våg av skållande hetta
hud och fett kokar
vrid dig i smärtor




Fri vers av Josef Winroth
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-03-08 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth