Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Usch!

 

Mâ smicker å fjäsk mâ lock å mâ pock

du får mej då rakt ingenstans

att du â en bock ja se dâ vet jag nock

dân stôrste sôm nôgensin fanns

 

Du svasser å fjomper å smiler ditt kryp

å säger att jag gjort dig frälst

att du â en typ som vill ha dej ett nyp

dâ fatter fôll vecken sôm helst

 

Du truger å buger å fjäser din lurk

mân jag tarver ingen amour

å få mej ômkôll dâ begriper du fôll

â inte sô lätt sôm du tror

 

Du fliner å griner å svanser ditt trôll

å skryter ôm stort aggregat

men urkk..inte vill jag fôll röre en skurk

å rakt inte hans apparat

 

Nej aldri på tia du får mej din get

hur kranker jag än måtte bli

för hellre jag vänter i all evighet

än mixtrer mâ ditt batteri

 

Bs-07

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 687 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-11 07:43



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jag blir så himla glad när jag läser dina härliga alster :-)
2008-01-30

    legolas
Denna underbara glädje du sprider !!! Mums. Jag blir så glad, vilken humor !
2007-06-13

  aol
rolig men man anar djupet bakom
2007-05-24

    lillapoeten
Hahaha, bra skrivet!!
2007-05-16

    JJ VIP
Haha! Humor i min smak, tycker nästan lite synd om den välbestyckade uppvaktaren! Stackarn! Haha! Mvh. JJ.
2007-05-11

  Thommy
Ååå vad jag tycker om dina dialektdikter, jag låter som en värmlänning när jag skrattande sitter och läser den.
2007-05-11

  Lilla My* VIP
Ha ha**
Troll göre sig icke besvär!!
Sätt upp en skylt i ditt skyltfönster...;)

Det är en jäkligt träffande dikt Bodil
o kan inte göra annat än läsa o skratta igen!
2007-05-11

  Sunlight
Underbart Bodil! hahaha då är mungiporna uppe vid öronen igen tack vare dig ;) Du skriver så bra!
2007-05-11

  Eline.P
En riktig värmländsk goding....jag menar alltså dikten ;)
2007-05-11

    ej medlem längre
Tack för ett härligt leende så här på morgonkvisten!! *L*
Du är bara bäst!
2007-05-11

  Antropofagen
Bodil, Bodil. Du är fankentamig världsklass. Och svårflirtad, ter det sig.... ,o)
2007-05-11

  Anders P VIP
Jag har var’t runt och sett mej omkring
Paris och Rom, New York och Beijing
Korsat världshavens yta
Men får inget att flyta
med dej

Jag hyrde kungasviten på grand
Bjöd dej på resa till främmande land
Men föga lönar att truga
Nej, inget tycks duga
åt dej

Jag är så kär,
Drömmer att jag har dej här
Glömmer att du inte är
Lika förälskad i mej
Som jag är i dej.

Jag köpte smycken av renaste gull
På dyra viner söp jag dej full
Du nobbar alla inviter,
nej ingenting biter
på dej.
2007-05-11

  devilsangel
ASGARV!!

Du kan då liva upp humöret :) Underbar läsning
2007-05-11

    Maria Malm
Hihi..gläds åt Dina fantastiska insikter! Fina rim!
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg