Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det så här det kommer att bli?


Domedagen

Domedagen är äntligen här,
den som vi alla så länge väntat på.
Nu skall vi alla dömas.
Alla faller under samma klinga.

Vi har kämpat hårt,
försökt att hasta fram,
gjort allt i vår makt,
för att nå denna dag.

Nu står alla snyggt uppradade,
klar för vår slutliga dom.
Var vi kungar på jorden?
Var det vi som styrt?

Tänk så besvikna vi kommer att bli,
när det inte är som vi trott.
Att mänskligheten trots allt bara är parasiter
och vi levt på andras förfall.




Fri vers av Josef Winroth
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-03-08 10:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mja.
2005-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth