Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två ögon, en tromb

 

hur tystnaden, stillheten

blir en storm

en tromb i det hål

som är jag

 

har du sett det i mina ögon

 

du ber mig att inte se bort

och sedan att vika

med blicken

 

och jag är så trött

på att avvakta, akta

 

vill inte skada men

jag ser ingen leva utan

 

och när familj är ett minnestöcken

tar jag hans hand,

försöker få honom att känna

 

den är som min egen

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-11 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons