Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev även denna i tonåren


Fel tid

Visste inte vad glädje var

eller hur jag

skulle fira min födelsedag.

 

Det var ju så mycket

som skulle göras

men inget blir gjort

fel tid att bli sjuk

fel tid att det skulle bli strul.

 

Nu gör det ont

hade aldrig

betytt något innan

men idag

hjärtat värkte,

kan inte förstå

eller vill acceptera

för det var trotts allt min födelsedag.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-11 10:32



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
vissa dagar..

Känner igen det..
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson