Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicksbild av en stackars ingen

Ensam, när natten är sen, brukar han googla på sitt eget namn



och det gör så in i helvete ont




Fri vers av Karvo
Läst 641 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-11 11:34



Bookmark and Share


    Nattviol
äh, vad är gooooogle när man
har Poeter....?
2007-05-24

  Labra lege
Kort, stark - bra!
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Karvo
Karvo

Mina favoriter
En stor Ensam, tack