Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till förändringsprofeterna.


Det blir inget sådant från min mun,
från mig får du inga sådana haranger.
Om jag kan tala? Visst, men jag vet att inte förslösa mina talanger.

På luft lever förändringsprofeterna,
driver sina tältprojekt i papperstempel.
Om jag kan läsa? Javisst, men jag tänker inte definiera mig som deras nästa exempel.

Det blir inga övertramp av min dojja,
min löparsträcka går genom snårigare skog.
Om jag kan springa? Visst, men bättre löpare än en religionshistoriker finns det nog.

Jag sitter i hallen och bidar min dyraste tid.
Det finns inga ursäkter att inte kontrarevolutionera.
Så om ni ska räkna med nåt, hermanos, så är det att från mig,
kommer ni se och höra mera.





Fri vers av Janjohan
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-05-11 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan