Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osagt

 

 

Du är anledningen till min existens

 

Du är min ända orsak till att forstätta andas

 

Jag vet vad kärlek är

 

Det är så jag känner för dig

 

 

 

Jag Älskar dig

 

Mer än ordets innebörd

 

 

 

Resten låter jag vara

 

 Osagt




Fri vers av Maria Malmgren
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-11 18:50



Bookmark and Share


  Hinata
Jättebra!
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren