Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vulgokarin och Bullulla på karriärsstigen.


\"lustigt vad jag tappar tänder\"

Vulgokarin
- Jag kan inte förstå vilken tur jag har med karlar, ja Anders han fullkomligt kryper på knäna för min skull och sven han skickade tusen röda rosor till mitt kontor igår, du må tro att tjejerna på jobbet var avundsjuka då. Men så är jag ju så bra på att framhäva det bästa hos alla, ja det är ju inte för intet att jag blev utsedd till årets bästa anställd...
Bullulla
-ursäkta men jag tyckte just att du tappade en av dina flätor...
Vulgokarin
-Ja det där håret sitter ändå aldrig som det ska. Iallafall så har jag fått löneförhöjning är det inte fantastiskt, fast det var ju väntat jag är ju företagets motor kan man säga ja chefen sa igår att han inte skulle klara sig utan mig och...
Bullulla
-Är det där din framtand..
Vulgokarin
-Ja det är lustigt vad jag tappar tänder. Ja snart åker jag till soliga spannien ja du må tro att det blir populärt när man kommer, man livar upp det tråkiga landet lite. Anders sa till mig igår att det är alltid skojigt och fartfyllt där jag är, jag är en inspitation för så många..oj vad jag börjar se dåligt.....Ulla är du kvar?
Bullulla
- Jaa, du flagnar lite...
Vulgokarin
-Hallå, nu hör jag inget. Ja iallafall så händer det så mycket spännande i mitt liv just nu så jag vet inte om jag har tid att träffa dig framöver men...
Bullulla
-Karin jag tror jag går nu du ser inte så bra ut vi hörs.




Övriga genrer av emma
Läst 667 gånger
Publicerad 2005-03-08 14:59



Bookmark and Share


    Emma_med_t
Jag säger bara - Underbar! Gillar den här typen av skrivelser. Du fångar det så på pricken./E
2005-06-17

  Fru Fralla
Underhållande och mycket rolig..eller tragikomisk snarare, jag riktigt ser henne framför mig, så totalt uppslukad av arbete och materialism och framgång att hon totalt glömt bord den kropp hon ska bära igenom allt detta... Jag älskade meningen: Är det där din framtand? Ja, det är märkligt vad jag tappar tänder..hahahhaha Tack!
2005-03-08
  > Nästa text
< Föregående

emma
emma