Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

think-outside-the-box




Tystnaden

shhhh ..

hör du?

 

ljudet av tystnaden

ljudet av vakuum

 

shhh

hör du?

vinden kallar ditt namn

 

ljudet av bladen som sakta singlar ner mot marken

ljudet av fåglarnas vingslag

 

shhhh

 hör du?

Ljudet av mina andetag

ljudet av mitt hjärta som bultar innanför bröstkorgen

 

shhh

hör du?

 

hur mina böner hörs!

att jag för all framtid kommer att älska dig

 




Fri vers av Maria Malmgren
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-12 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren