Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har som så många andra människor gått igenom en del i livets kringelkrokar. Denna bön blev skriven när jag började se att livet fortfarande har så mycket att ge. 2001 10/3.


Bönen -Ännu ett år har gått

Lär mig gud att somna glad.
Lär mig tacka för var dag.
Lär mig känna tacksamhet.
Lär mig säga; jag klarar det.
Lär mig älska mina vänner.
Lär mig säga vad jag känner.
Lär mig trösta de som gråter.
Lär mig säga, jag förlåter.
Lär mig känna ödmjukhet.
Lär mig allt i evighet. Amen




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 847 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-05-12 12:38



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Ezmeralda!

Tack för en underbar bön. Delar den gärna. Hälsar Fredrik
2007-09-13

  Mandalay
Jag kommer ihåg för några dagar sedan, när jag inte var medlem här.. Då fick jag fram den här på något sätt. Och jag var tvungen att skriva upp den.
Du skriver riktigt bra! Bokmärker :)
2007-06-09

  ettjag
underbart, applåderar!
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP