Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag såg din röst och kände bandet
fast inget ljud nådde mitt öra
mina ögon har aldrig sett ditt ansikte
min hand har aldrig mött din hand
jag vet inte ens var du bor
men känner dig mycket nära

Styrkan i närheten som vi delar
gror och växer i våra hjärtan
precis som det var menat att bli
när jag först såg din röst
anade din värme
och mötte dig i glädje

Kanske kommer vi aldrig att mötas
eller ses i det verkliga livet.
ändå har du fått en stor plats
i mitt hjärta......




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 11:49



Bookmark and Share


    ingensoldatdirekt
glömde säga att bilden var jättefin, och passade bra. Det är inte alltid som bilderna till texterna här passar ihop, men denna tycker jag föll på plats riktigt fint.
2007-06-19

    ingensoldatdirekt
Jättefin, stark och bra text. Bra flyt förutom citattecknena som jag håller med Moa om att de borde tas bort. Dom stör och man förstår vad du menar ändå. (men vad vet väl jag)
2007-06-19

  ettjag
men efter livet på jorden så ska ni mötas! härligt att läsa!
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius