Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GE INTE DINA BESKYMMER SIMLEKTIONER

GE INTE DINA BESKYMMER SIMLEKTIONER


En del människor ger
Sina bekymmer
Simlektioner
Istället för att
Dränka dem


Mr G







Övriga genrer av Mr G
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 12:44



Bookmark and Share


    Josse G
Så sant som det är sagt.
Många dricker upp hela bassängen

JossG
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G