Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårfylld

Min värld är nu
i evighetens sekund
funderar om ifall att
tänker på dig o mig

Min värld är nu
som om jag vore gjord av glas
hjärta och själ
tårfylld för att gå i kras

Min värld är nu
när solen strålar
utanför mitt fönster
tänker på ord som vilar i din famn

Min värld är nu
vinden sveper om
som om jag vore gjord av glas
känslan är oändlig

tårfylld för att snart
spricka i tusen tårar

funderar, tänker

~ om de vore du & jag~




Fri vers av Lindizz
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-13 19:24



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Det är skört, det är känslosamt, utlämnande; ett hjärtats inre tankar.
2007-05-15

  Jannike
Underbar läsning! Känner verkligen känslan i dina fina beskrivningar. Fastnade särskilt för andra stycket:

\"Min värld är nu
som om jag vore gjord av glas
hjärta och själ
tårfylld för att gå i kras\"

Så vackert skrivet!
2007-05-14

  Lars Granlöf
Fina funderingar
som jag tycker du ska njuta av.
Då födds hopp
hoppas jag dig.
2007-05-14

    sunnanvind
Starkt om kärleken...den kan få en att känna som att man är av glas...Man vill inte gå sönder!
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz